Skip to main content
index.twig

BUF IT-drift

Længere leveringstid på forbrugsstoffer til Konica Minolta printere og kopimaskiner

Grundet produktionsvanskeligheder vil der i den kommende periode være længere leveringstider på forbrugsstoffer til Konica Minolta printere og kopimaskiner.

Seneste nyt fra Konica:

24.05.2022 - Afvikling af backlog på tonerbestillinger trækker ud
Produktionen af toner på Konica Minoltas fabrikker har været fuldt genoptaget i en længere periode efter eksplosionen i Japan. Afviklingen af restordrer trækker imidlertid ud, og forventes nu først afviklet i løbet af oktober 2022.

Konica Minolta arbejder indgående på mange fronter på at få løst de sidste udfordringer, og beklager den gene dette medfører kunderne. Den længere tidshorisont for afviklingen skyldes især de forskellige forstyrrelser i de internationale logistikprocesser, herunder den strenge håndtering af COVID-19-situationen i Kina med nedlukning af centrale havne samt følgerne af krigen i Ukraine/Rusland.

17.01.2022 - Forsyningskæder til toner er genetableret
Konica Minoltas forsyningskæder for toner er genetableret. Det betyder, at der igen produceres toner på verdensplan og at der sker levering til slutkunder. Der arbejdes på at afvikle ”backlog”, og det går i den rigtige retning. Det forventes at tage 1-3 måneder at afvikle den nuværende backlog. 

05.11.2021 - Produktionen er i gang igen og antallet af restordre falder
Årsagen til eksplosionen er identificeret, og produktionen af tonere blev genstartet den 18. oktober, og forsendelserne af tonere til Europa er begyndt, at ankomme med fly. Yderligere en fabrik starter produktionen den 8. november 2021. Samtidig har en række tiltag, som opkøb af tonere og bedre genanvendelse af brugte tonere betydet, at vi har fået flere tonere til vores kunder, som kan være med til at mindske betydningen af det midlertidige produktionsstop. Både i uge 43 og uge 44 er der leveret flere tonere til kunder og antallet af restordre er nedbragt.

Gode råd til hvad du kan gøre:

  • Sikre at der ikke skiftes toner før patronerne er helt tomme, se flyer nedenfor.
    Print den ud og sæt den op ved kopimaskinerne.
    Det anbefales at det er de samme personer der skifter toner på kopimaskinerne, så det sker korrekt.
  • Gennemgå jeres lokationer for at identificere eventuelle ”forlagte” tonere.
  • Vælge ”Toner Save” eller "Klade" hvis du kan og få toneren til at række op til 50% længere, se orientering fra Konica.
  • Spar på printet, overvej altid, om det er nødvendigt at printe.
  • Scan undervisningsmaterialer som PDF og del det ud via Teams i Office 365 eller AULA.
  • Brug evt. skolens andre printere.


Materialer:

03.08.2022